Osta 3 seinämatkaa tai julisteita ja maksa vain 2!
05ca4e1a-f7c0-475e-a4d0-cfc049d1d376
ae72f219-bc29-4d1c-9577-dce2239d7eba

Me Namly Design pyrimme luomaan merkityksellisiä ja molemminpuolisesti antoisia yhteistyösuhteita niiden kanssa, jotka jakavat näkemyksemme. Etsimme usein tietyn tyyppistä sisältöä ja olemme siksi kiinnostuneita yhteistyöstä sinun kanssasi, jos olet kiinnostunut valokuvauksesta, elokuvista ja sisällön luomisesta.

Kaikissa yhteistyösuhteissa vaadittavat ehdot:
- Sovitut aikataulut ja toimituspäivät noudatetaan - vastaanotetuista tavaroista esiteltyyn yhteistyöhön korkeintaan 1 kuukausi
- Materiaali toimitetaan meille sovitusti (jota meillä on oikeus jakaa ja julkaista)
- Vähintään 5 valokuvaa, tai 1-2 videota ja 2 valokuvaa

Meillä on neljä erilaista yhteistyömuotoa ja toivomme, että yksi vaihtoehdoista sopii sinulle!

LAHJAYHTEISTYÖ
Otatko hienoja valokuvia ja/tai videoita ja olet kiinnostunut tuoteyhteistyöstä? Ota meihin yhteyttä!
Jos sinulla ei ole tiliä sosiaalisessa mediassa, pyydämme sinua liittämään mukaan vähintään kolme kuvaa, jotta voimme nähdä tyylisi.

YHTEISTYÖ
Arvostamme ainutlaatuista ja jännittävää sisältöä sekä otamme huomioon persoonallisuutesi ja digitaalisen läsnäolosi. Jos sinulla on tili merkittävällä sitoutumistasolla, joka on linjassa näkemyksesi ja tavoitteidesi kanssa, näemme mielellämme mahdollisuuden pitkäaikaiseen yhteistyöhön ajan myötä.

PREMIUM YHTEISTYÖ
Jos sinulla on tili korkealla sitoutumistasolla, joka on linjassa brändisi ja kohderyhmäsi kanssa, haluaisimme tutkia mahdollisuutta pitkäaikaiseen yhteistyöhön. Jos sinulla on lisäksi sitoutunut seuraajakunta, mahdollinen korvaus maksetaan perustuen generoituun myyntiin. Jos olet kiinnostunut tästä, pyydämme sinua liittämään mukaan engagement rate tai relevantin tilastotiedon. Provisiopohjaisesta korvauksesta sovittaessa sinun tulee pystyä laskuttamaan meitä.

Älä epäröi ottaa yhteyttä! Ota meihin yhteyttä osoitteessa collaboration@namly.se ja liitä mukaan seuraavat tiedot:
- Etu- ja sukunimi
- Linkit sosiaalisen median tileihisi
- Yhteistyön tyyppi, josta olet kiinnostunut
- Jos sinulla on toiveita yhdestä tai useammasta tietyistä tuotteista, liitä mukaan tuote-ID. (Tuote-ID on neljä numeroa ja löytyy tuotesivulta.


Kaikentyyppisissä yhteistyösuhteissa - Jos materiaalia ja sisältöä ei toimiteta, tuotteista veloitetaan tavalliset hinnat ja lasku lähetetään 2 kuukautta vastaanotettujen tavaroiden jälkeen.

KULISSIEN TAKANA: LÖYDÄ JOITAKIN MEIDÄN INSTAGRAM-YHTEISTYÖSTÄMME

 

YRITYSYHTEISTYÖ
Kuuluuko sinulle tai työskenteletkö yrityksessä, jonka kohderyhmä on linjassa meidän kanssamme? Uskomme, että meillä on mahdollisuus hyötyä toisistamme!
Olemme mielellämme käytettävissä ja luomme ratkaisun yhdessä kanssasi!
Esimerkkejä yritysyhteistyöstä, jonka olemme tehneet, ovat lehdistötiedotteet tuotenäytteillä, tapahtumissa jaettavat esitteet alennuskoodilla ja goodiebagien jakaminen. Jos työskentelet koulussa tai muussa ympäristössä, jossa nimilappumme sopivat, luomme mielellämme graafisen suunnittelun yhdessä alennuskoodilla organisaatiollesi.

ESIMERKKEJÄ YRITYSYHTEISTYÖSTÄ

Sk_rmavbild_2024-03-12_kl._14.18.57

YRITYSYHTEISTYÖ-ESITE GOODIEBAGISSA TAPAHTUMASSA

Sk_rmavbild_2024-03-12_kl._14.19.29

KOULUORGANISAATION JULISTE AINUTLAATUISELLA ALENNUSKOODILLA

Sk_rmavbild_2024-03-12_kl._14.57.09
Sk_rmavbild_2024-03-12_kl._14.32.19

SOSIAALISEN MEDIAN YRITYKSEN YHTEISTYÖ

Odotamme innolla kuulevamme sinusta!
collaboration@namly.se