Osta 3 seinämatkaa tai julisteita ja maksa vain 2!

Nimitarrat

Nimitarrat

Filter
Aseta nousevaan järjestykseen

8 tuotetta

per sivu
View as Ruudukko Luettelo
Filter
Aseta nousevaan järjestykseen

8 tuotetta

per sivu
View as Ruudukko Luettelo

ITSELIIMAUTUVAT NIMITARRAT

Oletko kyllästynyt hävittämään lastesi vaatteita ja muita esineitä? Nyt sinun ei enää tarvitse koluta esikoulua löytääksesi hävinneet vaatteet, vaan merkitse ne nimitarroillamme! Mielestämme nimimerkintöjen tulisi olla sekä hauskaa että helppoa, minkä vuoksi tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kuvioita ja taustoja. Avullamme voit suunnitella omat yksilölliset nimitarrasi ja nimetä kaikki tavarasi tyylillä! Nimitarramme ovat raudattomia ja helppoja asentaa. Käytä nimitarrojamme seuraamaan lapsesi esikoulussa tai koulussa käyttämiä esineitä kuten lounaslaatikoita, vesipulloja tai urheiluvälineitä. Miksi et ajattelisi laatikon ulkopuolella ja käyttäisi niitä askarteluun ja DIY-projekteihin. Lisäksi toimitusaikamme on erittäin nopea.

NIMITARRAT VAATTEISIIN, KENKIIN JA MUIHIN TAVAROIHIN

Voit käyttää ainutlaatuisia nimitarrojamme vaatteissa, kengissä, pehmoeläimissä, koulutavaroissa tai lounaslaatikoissa. Kyllä, ne voidaan kiinnittää lähes mihin tahansa esineeseen, jossa on sileä pinta. Voit helposti liimata nimitarrat vaatteiden pesulappuun. Niitä ei tarvita silittää tai ommella, koska ne liimautuvat helposti itseliimautuvan liiman avulla.

EDULLISET NIMITARRAT, JOTKA VOI PESTÄ

Yksi parhaista asioista nimitarroissamme on se, että budjettiystävällisyyden lisäksi ne ovat myös erittäin kestäviä. Myymme edullisia nimitarroja, jotka sopivat kenen tahansa vanhemman lompakkoon, mutta samaan aikaan emme tingi laadusta. Nimitarramme on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista. Ne ovat vedenkestäviä ja ne voidaan pestä ja kuivata kuivausrummussa ilman, että ne irtoavat tai niiden värit haalistuvat. Uskomme vakaasti, että rakastat kestäviä ja edullisia nimitarrojamme niin paljon kuin mekin, jonka vuoksi tarjoamme tyytyväisyystakuun.