Osta 3 seinämatkaa tai julisteita ja maksa vain 2!

Usein Kysytyt Kysymykset

TILAAMINEN

Syötä teksti, valitse väri, fontti, tausta, kuvio ja lisää nimilappu ostoskoriisi. Napsauta sitten “Checkout”-painiketta ja seuraa yksinkertaisia ohjeita maksaaksesi ja viimeistelläksesi tilauksesi.

VINKKEJÄ HIENON NIMILAPUN SUUNNITTELUUN

  • Valitse väriyhdistelmä, jolla on hyvä kontrasti/luettavuus
  • Valitse vapaasti taustan väri tai kuvio, joka tuo värit esiin
  • Syötä etunimesi ensimmäiselle viivalle
  • Syötä vain yksi puhelinnumero viivaa kohden, muuten teksti on erittäin pieni ja vaikea lukea.
  • Teksti on suurempi, jos valitset kuvion.

 

Pidä mielessä, että oikea nimilappu on pienempi kuin näytöllä näkyvä tuote! Tämä vaikuttaa tekstin kokoon ja luettavuuteen. Mitä vähemmän merkkejä yhdellä viivalla on, sitä parempi luettavuus!

VOINKO PERUUTTAA TILAUKSENI?

Valitettavasti tässä vaiheessa tilauksesi käsitellään automaattisesti sen rekisteröidyttyä järjestelmäämme, joten muutoksia ei voida enää tehdä. Siksi sinun tulisi tarkistaa tilauksesi huolellisesti ennen sen viimeistelyä.

TOIMITUSAIKA

Lähetämme tilausvahvistuksen heti, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Lähetämme tilauksesi pääsääntöisesti 3-6 työpäivän sisällä.

TOIMITUS

Toimitamme tuotteet ilmaiseksi PostNordin kautta.

LAATU - 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

Namly Design tarjoaa 100% tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseesi, lähetäthän meille sähköpostia osoitteeseen info@namly.fi ja autamme sinua mielellämme. Koska tuotteemme on valmistettu toiveidesi mukaisesti, emme voi vaihtaa tai hyvittää tilauksia, joiden virheet johtuvat kirjoitusvirheistä tai jos muutit mielesi tilauksesi suhteen. Tämä ei myöskään päde, jos loukkaantumisia sattui normaalin käytön takia. Koska nimille on olemassa eri kirjoitustapoja, meille on mahdotonta selvittää, onko nimi kirjoitettu väärin. Siksi on tärkeää, että tarkastat tilauksesi huolellisesti ennen maksun suorittamista.

TUOTETIEDOT

Nimilappujemme materiaali on valittu huolellisesti ja se on korkeinta laatua! Käytetyt värit ovat reilua kauppaa ja niissä otetaan huomioon sekä ympäristö että lapset. Otathan huomioon, että nimilappu on kiinnitettävä vaatekappaleen tai vaatteen merkkilappuun. Hiero tarraa hellästi ja ole erittäin varovainen kulmien kohdalla. Nimilappuja voidaan käyttää pesukoneessa, kuivausrummussa tai astianpesukoneessa. Jätä nimilappu paikalleen 24 tunniksi ennen pesua. Varmista, että nimilappu on kiinnittynyt kunnolla eikä sitä voida poistaa ennen kuin lapsi käyttää tuotetta. Huomioithan, ettei näytöllä näkyvä nimilappu ole tuotteen todellinen koko. Värit saattavat vaihdella hieman tietokoneesi asetuksien mukaan.

ALENNUSKOODI

Jos sinulla on alennuskoodi, syötä koodi ja klikkaa “Käytä”. Kaikilla alennuskoodeilla on erääntymispäivä ja jos tämä päivämäärä päättyy, alennuskoodi ei ole enää voimassa.

ASIAKASPALVELU

Jos et löytänyt vastaustasi täältä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen: info@namly.fi