Osta 3 seinämatkaa tai julisteita ja maksa vain 2!

#yesnamly

Pidämme siitä, kun näemme tuotteitamme käytössä asiakkaidemme parissa, ja joskus meillä on toiveita jakaa kuviasi/videosi omilla kanavillamme. Kuvia käytetään pääasiassa kunkin tuotesivun yhteydessä verkkosivuillamme antamaan muille asiakkaille todellinen käsitys tuotteesta. Niitä voidaan myös käyttää muilla alustoillamme, kuten Instagramissa, Facebookissa ja uutiskirjeissä.

Vastatessasi pyyntöömme tunnisteella #YesNamly hyväksyt seuraavat ehdot:

Myönnät Namly Designille (Trivo Sweden AB) ei-yksinoikeudellisen, rojaltivapaan lisenssin, mikä tarkoittaa, että Namly Design voi vapaasti käyttää sisältöä, jonka hyväksyt tunnisteella #YesNamly. Hyväksyt, että sisältöäsi voidaan käyttää kaikissa Namly Designin sosiaalisissa kanavissa ja markkinointitarkoituksiin, jolloin materiaalia voidaan jakaa muille alustoille vahvistaakseen Namly Design -brändiä tai näyttääkseen tiettyyn brändiin liittyvän tuotteen. Tämä tarkoittaa myös, että annat luvan Namly Designille muokata kuviasi/videoitasi. Annat Namly Designille oikeuden käyttää visuaalista materiaalia ilman vaatimusta nimen mainitsemisesta julkaisun yhteydessä.

Vakuutat ja takaat omistavasi tai hallitsevasi oikeuksia lähettämääsi materiaaliin ja että sinulla on lupa kaikilta henkilöiltä, jotka esiintyvät kuvissa. Lisäksi vakuutat olevasi yksityishenkilö (ei yritys), olevasi vähintään 18 vuotta vanha tai sinulla on vanhempien suostumus, ja että Namly Designin käyttö kuvistasi ei riko kolmannen osapuolen oikeuksia tai lakeja.

Vapautat täten Namly Designin kaikista velvollisuuksista korvata sinulle kuviesi/videoidesi käytöstä ja niiden immateriaalioikeuksista. Luovut myös ja suostut pitämään Namly Designin ja sen edustajat vahingoittumattomina kaikista vaatimuksista ja vastuista, riippumatta niiden luonteesta, jotka aiheutuvat kuvien käytöstä kuten edellä on kuvattu. Jos haluat myöhemmin peruuttaa suostumuksesi Namly Designin jakaa kuviasi/videoitasi, sinun tulee ottaa meihin yhteyttä osoitteessa: collaboration@namly.se aiheena "Peruuta Suostumus."

Tietosuojaan ja tietosuojakysymyksiin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa: collaboration@namly.se.