Osta 3 seinätarraa tai julistetta - maksat vain kahdesta!

Kaakelitarrat

Kaakelitarrat

Kaakelitarrat

Tervetuloa Namly Designiin, kotisi uudistamisen kohde eksklusiivisilla kaakelikoristeillamme. Harkitsetko kylpyhuoneesi tai keittiösi uudistamista mutta haluat välttää suuria kustannuksia? Tarjoamme laajan valikoiman itsekiinnittyviä kaakelitarroja, jotka on suunniteltu muuttamaan keittiöitä ja kylpyhuoneita helposti ja edullisesti.

Filter
Aseta nousevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 376

Sivu
per sivu
View as Ruudukko Luettelo
Filter
Aseta nousevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 376

Sivu
per sivu
View as Ruudukko Luettelo

Kaakelitarra on hyvä vaihtoehto, jos et halua käyttää suuria summia rahaa kaakelointiin, ja meidän kaakelikoristeillamme mahdollisuudet ovat rajattomat. Olipa kyse sitten elegantin taustalevyn luomisesta keittiöön, marmorikuvion tekemisestä kylpyhuoneeseen tai ainutlaatuisen korosteseinän luomisesta olohuoneeseen, meillä on tarvittavat ratkaisut suunnittelun toteuttamiseen.

Sijoita kotisi sisustukseen Namly Designin Kaakelitarrat jo tänään! Tuotteemme tarjoavat erinomaista vastinetta rahoillesi ja mahdollistavat kodin uudistamisen ilman budjetin ylittämistä.

Laatta on jokaisen keittiön sydän, ja meidän laattakoristeillamme voit antaa sille uuden tyylin hetkessä. Valikoimamme sisältää monia erilaisia ​​kuvioita ja kokoja, jotka sopivat henkilökohtaiseen makuusi ja keittiösi tyyliin. Keittiösi uudistaminen ei tarvitse olla monimutkaista. Itsekiinnittyvät laattakoristeemme ovat helppoja levittää ja tarjoavat välittömiä tuloksia. Sinun ei enää tarvitse huolehtia kalliista remonteista tai pitkistä odotusajoista. Namly Designin laattakoristeilla voit muuttaa keittiösi hetkessä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Laatoituksella voit luoda rentouttavan ilmapiirin kylpyhuoneeseesi. Itsekiinnittyvät laattatarramme on suunniteltu erityisesti kylpyhuoneisiin ja ne kestävät vettä ja kosteutta. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia uudesta kylpyhuoneen suunnittelusta ilman huolta sen haalistumisesta tai irtoamisesta ajan mittaan. Valitse valikoimastamme kylpyhuoneeseen sopivat laattikoristeet ja tuo kylpyhuoneeseesi piristystä ja ripaus eleganssia.

On tärkeää valita oikea suunnittelu ja koko varmistaaksesi, että keittiösi tai kylpyhuoneesi saa juuri haluamasi ilmapiirin. Valikoimamme koostuu sadoista erilaisista laattakoristeista, meillä on yksinkertaisesti jotain jokaiseen henkilökohtaiseen makuun. Joten etsitpä sitten hienovaraista päivitystä tai dramaattista muutosta, korkealaatuiset laattakoristeemme voivat auttaa sinua luomaan unelmiesi tilan.

Laattakoristeen asettaminen on helppo prosessi. Aloita varmistamalla, että pinta, johon aiot levittää laattakoristeen, on puhtaa, kuivaa ja tasainen. Mittaa alue, johon haluat asettaa laattakoristeen, ja merkitse tarvittavat leikkaukset, jotta voit sovittaa laattakoristeen oikeaan kokoon. Käytä terävää veistä tai saksia leikkaamaan laattakoristetta merkintöjen mukaisesti.

Poista sen jälkeen suojakalvo laattakoristeen takapuolelta ja aseta se varovasti halutulle pinnalle. Yritä tasoittaa mahdolliset ilmakuplat ja varmista hyvä kiinnitys. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi varmista, että noudatat mukana tulevia ohjeita.

Me Namly Designilla laitamme aina asiakkaan keskiöön ja pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakaskokemusta. Tavoitteenamme on aina täyttää ja ylittää asiakkaidemme odotukset - tavoitteenamme on aina saada 5/5 tähteä. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Anna kodillesi uusi ilme Namly Designin laattakoristeilla ja koe ero itse. Laajasta kuvioiden, kokojen ja tyylien valikoimastamme löydät helposti täydellisen vaihtoehdon kotiisi. Tarvitsetko apua tai neuvoja laattakoristeen valinnassa? Ystävällinen ja asiantunteva tiimimme on täällä auttamassa. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai livechatin kautta, niin opastamme sinua prosessin läpi ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

Voiko laattakoristeita käyttää suihkussa?

Kyllä voi! Laattakoristeemme on suunniteltu olemaan vedenkestäviä ja kosteutta kestäviä, mikä tekee niistä täydellisiä käytettäväksi suihkussa. On tärkeää valita korkealaatuinen laattakoriste ja noudattaa asennusohjeita tarkasti varmistaaksesi pitkäaikaisen suorituskyvyn ja kestävyyden myös kosteissa ympäristöissä kuten suihkussa.