Osta 3 seinämatkaa tai julisteita ja maksa vain 2!

Seinätarrat - Eläimet ja Ilmapallot / Beigeä

Namly Design
37,00 €
ID
5162
  • Ilmainen rahti
  • Toimitus 4-7 päivää
  • 100% tyytyväisyys taattu

Seinätarrat ovat loistava tapa sisustaa huonetta, ei ole parempaa ja helpompaa tapaa muuttaa seinää kokonaan. Tarrat muuttavat huoneen tuntemattomaksi.

Saatavana 2 kokovaihtoehtoa.

  • Korkealaatuisinta vinyylimateriaalia.
  • Hajuton. Turvallinen lapsille. Turvallinen sisäkäyttöön.
  • Ohjeet mukana.

Tarra voidaan kiinnittää mille tahansa tasaiselle pinnalle, esim. lasi-, seinä- tai huonekalulevy. Tarrat eivät tartu karkeille pinnoille. Odota 2 viikkoa seinien maalaamisen jälkeen ennen tarrojen kiinnittämistä. Näytön asetuksista riippuen tulosteen värit voivat vaihdella hieman.

Jos sinulla on erityisiä toiveita, kuten räätälöity koko, määrä, väri, muoto, materiaali tai muuta, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin.

Viimeinen kuva osoittaa, miten tuote pakataan.

Jos seinäsi on juuri maalattu, odota vähintään 3 viikkoa viimeisimmän maalauskerran jälkeen ennen seinätarrojen asentamista. Ennen seinäkoristeen kiinnittämistä pinta on oltava täysin kuiva. Kosteus voi heikentää kiinnittymistä ja lyhentää tarraelementin käyttöikää.

Puhdista pinta, jolle aiot kiinnittää seinäkoristeen. Varmista, että pinta on 100% kuiva ennen asennusta. Seinätarraamme soveltuu sileille, kiinteille ja ei-porööseille asennuspintaille. Pinnan tulisi olla hyvässä kunnossa asennushetkellä välttääksesi vaurioita poiston yhteydessä.

Kuvittele, mihin haluat sijoittaa seinätarrasi. Jos tarkoituksenasi on asettaa se kohdistumaan jonkin esineen tai alapohjan kanssa, mittaa, mihin korkein kohta seinätarrassa tulisi sijoittaa.

Ovatko seinätarrasi sileäreunaisia ja vähemmän monimutkaisia muodoltaan? Irrota ne yksinkertaisesti rullasta ja aseta suoraan seinälle. Katso video. Voit sitten jättää huomioimatta loput ohjeet.

Jos sinulla on suurempi seinätarra tai tarra monimutkaisemmalla muodolla, ole hyvä ja seuraa loput ohjeet. Voit myös löytää videon monimutkaisempaan asennukseen alempana tällä sivulla.

Anna tarran pysyä arvessa. Leikkaa suurempi tarra irti, ja se ei tarvitse olla siisti; teet tämän pelkästään helpottaaksesi asennusta. Kuitenkin ole varovainen, jotta et vahingossa leikkaa tarraa sen muotoviivojen sisälle.

Nosta yhden kulman tarran osasta, jonka olet leikannut. Poista tarra-aineen ylimäärä erittäin huolellisesti ja jätä itse tarra arvessa.

Asennuksen aika!
Aloita tarrasta ylhäältä. Erota tarran yläosa arvesta. Kiinnitä tarran yläosa seinälle ja tasoita se kädelläsi. Taita arkki taaksepäin kaarella ja kuori se pois vähitellen samalla kun käytät toista kättäsi painaaksesi tarran pinta seinääsi vasten.

Tarkista varmistaaksesi, että koko seinätarra on kosketuksissa seinään. Käytä kättäsi tasoittaaksesi koko tarran pinta useita kertoja. Saattaa kestää jopa viikon, ennen kuin seinätarrat kiinnittyvät kunnolla, kun ne on asennettu. Ensimmäisen viikon aikana saatat joutua painamaan niitä muutaman kerran asettamalla kätesi niiden päälle ja tasoittaen niitä.

Hienoa työtä! Olet nyt suorittanut asennuksen ja antanut huoneellesi aivan uuden ilmeen. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kaikki seinätarrat suositellaan yli 3-vuotiaille lapsille. Tuote on tarkoitettu sisäkäyttöön. Jos et asenna tarroja välittömästi, säilytä ne lasten ulottumattomissa. Tarroja tulee levittää tasaiselle pinnalle, jossa koko tarra koskettaa pintaa. Asennuksen jälkeen seinän ja tarra-aineen välillä ei saa olla ilmaraoja, koska ne heikentävät tarttumista ja asennus ei ole luotettava. Seinätarrojamme voi siirtää uudelleen asennuksen aikana, mutta sen jälkeen ne tulee jättää samalle paikalle, koska jokainen siirtoliike voi lisätä pölyä ja likahiukkasia, jotka heikentävät tarttuvuutta.